Скандального юриста-земельника нарешті «пішли» з міської ради

Опубліковано:
16 Листопада, 2017

Як стало відомо інтернет-виданню Часопис, 8 листопада з міської ради звільнили юрисконсульта відділу земельних ресурсів Назара Становича. Місцевий чиновник став «відомий»  завдяки  публікаціям у ЗМІ про  його шахрайські оборудки  із землею та  незаконною приватизацією об’єктів нерухомості у місті. Вочевидь таких не те що сумнівних , а  й навіть з яскраво вираженим кримінальним смаком, «справ» у нього було предостатньо, бо як інакше пояснити, на які кошти цей «спеціаліст» збудував собі в Кутківцях добротний приватний будинок.

Bydunok 1   Bydunok 2 

і це при окладі усього у 1200 гривень на місяць. Ймовірно, що «діяльність» цього горе-юриста уже «поперек горла» стала керівництву мерії, тому і вирішили з ним розпрощатись. Проте не пройшло і тижня з дня звільнення, а пана Становича уже замучила ностальгія за попереднім місцем роботи. Бо, як інформують наші джерела, екс-юрист-земельник відвідуючи  державні та приватні установи і організації все ще представляється діючим чиновником міської ради. Отакої, скажете ви! Очевидно слава   Остапа Бендера, він же син лейтенанта Шмідта, не дає Назарику спокою. Тому, шановні читачі-чиновники, а особливо нотаріуси і реєстратори, будьте пильними, щоби цей «великий комбінатор» не «підклав вам свиню».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #земельний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #станович, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрист
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: