17 листопада у Тернополі уже вп’яте проведуть акцію «Студентська доба». 24 години поспіль студенти ТНПУ ім. В. Гнатюка, ТНЕУ, ТДМУ ім. І. Горбачевського, ТНТУ ім. І.Пулюя та Бучацького коледжу Подільського аграрно-технічного університету боротимуться за першість, щоб стати кращою університетською командою. Про це розповіли співорганізатори проекту у тернопільському прес-клубі.

 «У кожній команді буде 8 учасників, яких поділять на 2 групи по 4 особи. Ото ж, 4 людей братимуть участь у менеджменті і 4 – у наступному напрямку. Команди матимуть свої унікальні назви», – розповідає координатор по роботі із командами проекту «Студентська доба» Марта Синоруб. 



null

Фото: Катерина Богуславська

Цьогоріч акція буде особливою тим, що команди спробують  себе не тільки у проектному менеджменті, а й у моніторингу та аналітиці. «Перша частина заходу – це буде підготовка студентів, спілкування з тренерами (тренерами будуть депутати, громадські діячі, знаменитості), які розповідатимуть про проектний менеджмент, фандрайзинг, тімбілдінг та ін. Ми запросили і міського голову Тернополі Сергія  Надала, щоб він пояснив студентам, що таке самоврядування і як  спілкуватися, співпрацювати з владою для реалізації своїх проектів», – зауважує голова ГО “Молодіжне об’єднання “Файне місто”, співорганізатор проекту «Студентська доба» Юлія Янчинська.

Стартує акція об 11.00 год. в Українському Домі «Перемога».

null

Фото: катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стунтська доба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: