Степан Барна привітав Архієпископа Нестора з Днем Тезоімеництва (Фото)

Опубліковано:
11 Листопада, 2017 о 10:13

9 листопада Архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор святкує День Тезоімеництва. Водночас, це також торжество для всієї єпархії, яка з року в рік збирається разом, щоб отримати з рук Високопреосвященнішого владики благословення та разом помолитися. Крім, священиків, привітали зі святом Архієпископа й голова Тернопільської ОДА Степан Барна та голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук. 

«Дорогий наш владико, – звернувся до владики Нестора під час вітального слова голова ОДА Степан Барна, – мені приємно вітати сьогодні вас з цим святом. Приємно говорити про те, що ви людина, яка об’єднала багато добрих людей навколо себе, котра здатна сьогодні змінювати хід історії. Я переконаний, що вам невипадково присвоєно чернече ім’я Нестор, адже ви також як і Нестор Літописець пишете новітню історію української церкви. Мені приємно це бачити і у вигляді переєстрації статутів, збільшенні кількості єпархій, це найкращий показник довіри з боку людей. Тому бажаю вам як наставнику української церкви, як людині, яка є патріотом України, бо багато справ, котрі сьогодні робляться для армії, для української перемоги над російським окупантом, – це є ваша заслуга, здоров’я та многая літ. Дякую вам за духовність, патріотичність і за те, що ви є.
 
У свою чергу Владика щиро подякував усім за теплі вітання та щирі слова й побажав у доброму здоров’ї, з силою та вірою служити церкві, Богові та Україні. 



null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #іменини, #нестор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: