Степан Гладун: «Наша команда має масштабні плани щодо розвитку Хоростківської громади»

Опубліковано:
11 Листопада, 2017 о 08:13

«Ми поставили перед собою завдання всебічно розвивати Хоростківську об’єднану територіальну громаду. Для цього будемо розбудовувати інфраструктуру у всіх населених пунктах нашої громади», – каже новообраний голова Хоростківської міської ОТГ Степан Гладун.

Нагадаємо, 29 жовтня в Україні відбулися вибори до ОТГ. У Тернопільській області місцевих голів та депутатів обрали у Лановецькій, Зборівській, Хоростківській та Саранчуківській громадах. У всіх чотирьох ОТГ на Тернопільщині у виборах на посади голів громад перемогли кандидати від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Хоростківську міську ОТГ, до якої входять окремі населені пункти Гусятинського та Теребовлянського районів, очолив Степан Гладун.



Читайте також

Тарас Юрик: «Наша перемога – це результат успішного втілення реформи децентралізації»
На Тернопільщині у всіх чотирьох громадах перемагають кандидати від «БПП «Солідарність»

– Один з пріоритетних напрямків нашої роботи – це розбудова інфраструктури, зокрема ремонт доріг. У Хоросткові вперше за 20 років капітально відремонтували центральну дорогу. Необхідно здійснити капремонт всіх під’їзних доріг. Наболілим є питання транспортного сполучення між населеними пунктами. Хочемо відкрити маршрут для міського автобуса в Хоросткові та у всіх населених пунктах громади. Окрім цього, плануємо зробити капітальний ремонт дороги Хоростків – Говилів, а ремонт вулично-дорожньої мережі необхідно здійснити у селах Перемилів, Верхівці, Клювинці, Сорока, Хлопівка. Велику увагу будемо приділяти розвитку соціальної інфраструктури – йдеться про освітні, медичні заклади. Надамо всебічну підтримку талановитій молоді. Будемо відновлювати роботу будинків культури. В освітніх закладах плануємо здійснити капітальні ремонти і впроваджувати енергоефективні технології. Щодо медицини, будемо проводити ремонтні роботи у ФАПах, плануємо відновити роботу лікарні та створити діагностичний центр для жителів нашої громади. Продовжуватимемо роботи також щодо благоустрою Хоросткова. Окрім цього, у всіх населених пунктах громади плануємо завершити облаштування вуличного освітлення. Зробимо усе, щоб у Хоротсківській громаді була належна інфраструктура, – зазначає Степан Гладун.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гладун, #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: