Оперативники краю відпрацьовували обласний центр відповідно до спецоперації “Мігрант”. На вулиці Збаразькій помітили чоловіка, який поводився дивно. Коли до нього підійшли працівники поліції, почав тікати.

Читайте також



У жителя Збаращини вилучили майже 45 кілограмів коноплі (Відео)
Підземну нарколабораторію, розміром із футбольне поле, знайшли на Тернопільщині (Відео)
У Тернополі патрульні затримали чоловіка, з кишені якого стирчав шприц

Документів при собі чоловік не мав, але назвав прізвище та ім’я. Під час огляду в кишені чоловіка знайшли шприц з невідомою речовиною. Той зізнався, що в ньому опій. Вже у відділку стало відомо, що чоловік представився не своїм іменем, а рідного брата. З’ясувалося, що він – в минулому засуджений житель Криму і є уродженцем Узбекистану. Він відбував покарання у місцях позбавлення волі за зґвалтування, але вийшов за “законом Савченко”. В тюрмі познайомився з тернополянкою, звільнившись, одружився з нею. Виховують дитину.

Після медосвідчення виявилось, що чоловік перебував у наркотичному сп’янінні. Де взяв опій – не каже, але запевняє, що для власного використання. Кримінальне провадження відкрито за статтею 309 частина 1 ККУ – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #узбек
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: