Народний депутат Роман Заставний побував на україно-польському кордоні

Опубліковано:
31 Жовтня, 2017 о 13:13

Комітет з питань податкової і митної політики перевірив, як працює українська митниця. За словами представника Комітету Романа Заставного, народні депутати вирішуватимуть проблеми, які є на українському кордоні. Для цього з на базі Комітету створили робочу групу, яка вже провела перше виїзне засідання. Під час цього об’їзду депутати перевірили 6 пунктів пропуску на україно-польському кордоні.

Роман Заставний розповів, народні обранці виявили українські пункти пропуску дуже занедбаними, видно, що в них не вкладають фінанси. Натомість польська сторона, визнав парламентар, має модернізовані та більш цікаві пункти пропуску.



«Частину грошей зі свого заробітку митниця направляє на розбудову доріг. Проте ми з колегами були прикро вражені абсолютним бездоріжжям до українських кордонів, що не дає людям належного доступу до них», – розповів Роман Заставний. «Так підприємці, які їдуть з Європи і перетинають український кордон, не просунуться далі. І це не приноситиме капітал в нашу державу».

За підсумками перевірки робоча група напрацювала пропозиції, які винесе на розгляд уряду і парламенту. Водночас народні депутати зазначили, виконання професійних обов’язків українськими митниками люди оцінюють вище, ніж їх польськими колегами. Такий факт втішив народних обранців, адже неодноразово чули нарікання на поведінку працівників митниці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заставний, #митниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: