Доведено причетність злодія до двох крадіжок акумуляторних батарей завтівок тернополян. Однак є підстави стверджувати, що їх може бути набагато більше.

Читайте також



У тернополянина з машини зняли найцінніше
Автозлодії полюють на неуважних автовласників

До поліції ще у вересні звернулося двоє жителів масиву «Дружба» із заявами про те, що з їхніх «Жигулів» хтось вкрав акумулятори. Автівки були припарковані в дворах багатоповерхівок і не обладнані сигналізацією. Правоохоронці виявили, що спосіб скоєння крадіжок, а також те, що сталися вони впродовж однієї ночі – в справа рук однієї людини. Згодом вийшли на слід зловмисника. Це 32-річний тернополянин, який минулого року щойно вийшов з місць позбавлення волі. Акумулятори злодій продав. Однак їх вдалося вилучити.

Дії крадія кваліфікували за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Він перебуває під цілодобовим арештом.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: