У Тернополі обікрали кіоск автозапчастин, який був під охороною

Опубліковано:
25 Жовтня, 2017 о 15:13

Крадіжка сталася в ніч з 22 на 23 жовтня. Невідомі викрали з приміщення магазинчика ноутбук та запчастини до автомобілей. І це при тому, що приміщення знаходиться під охороною приватної фірми. Збитки потерпілий оцінив в 50 тисяч гривень.

Читайте також



26 тисяч гривень через залишений у дверях ключ
У тернополянина з машини зняли найцінніше
Автозлодії полюють на неуважних автовласників

Тричі за ніч спрацьовували датчики руху, тричі приїжджала на місце події одна з приватних охоронних фірм, та нікого в кіоску не застали. За словами охоронців, вперше датчики спрацювали близько опівночі. Вони виїхали, заглянули через вікна до середини і поїхали. За кілька хвилин сигнал спрацював ще раз. Наряд знову перевірив зовнішні стіни магазину. Коли на моніторі втретє з’явився сигнал проникнення, то охоронці приїхали і залишилися поблизу приблизно годину. Проте все було спокійно. А вранці власник виявив пропажу.

Як встановили слідчі, злодії вирізали отвір в задній стінці кіоску і через нього винесли цінні речі. Також правоохоронці припускають, що ймовірно, працівники охоронної фірми оглядали лише бокові та передню частину вагончика. Задній бік знаходиться в посадці. Крадіїв розшукують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: