Одна з аварії трапилась в селі Смиківці Тернопільського району. Причиною стало те, що водій автомобіля «Daewoo Lanos», рухаючись в напрямку Великих Бірок на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка збив двох пішоходів, які вийшли на трасу за межами пішохідного переходу. Потеріплі –  1978 та 1982 років народження.

Водій не помітив перехожих, адже дана ділянка дороги була неосвітлена. Постраждалих із закритою черепно-мозковою травмою, струсом, закритими переломам гомілок доправили до лікарні.



Читайте також

В Кременці іномарка наїхала на трьох студентів
Адвокату з Хмельниччини загрожує 10 років в’язниці

А на автодорозі Тернопіль-Ланівці неподалік села Синява Збаразького району водій автомобіля «BMW» обганаючи  «Peugeot», зіткнувся з ним, оскільки той в цей момент почав повертати ліворуч та виїхав на смугу зустрічного руху. В вермувальника «Peugeot» перелом ключиці та забій ноги.

В селі Колиндяни Чортківського району автомобіль «Audi» зіткунвся з мотоциклом «Suzuki». Причиною аварії стало те, що кермувальник авто, виїжджаючи з лівого боку узбіччя, не переконався в безпечному русі і не надав перевагу транспорту, що рухався головною дорогою. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждав місцевий житель 1993 року народження.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: