На вихідних тернополяни куштували 350 літрів страви із бичачих яєць
- Опубліковано: Новини Тернопілля
- —
- 9 Жовтня, 2017 о 19:43
За осанні півроку Тернопіль перевершує сам себе – в місті ставлять рекорд за рекордом. Найдовший торт, найдовша ковбаса, найбільша кількість рибної юшки,найдовша барна стійка, наймасштабніше виконання гімну України десятирічними дітьми… А восьмого жовтня – рекорд із приготування страви з інтимних органів бика, – пише БезТабу.
Читайте також
На Театральному майдані святкували четверту річницю Козацького Десантного осередку. З нагоди свята, місцевий ресторатор Ігор Парій вирішив почастувати містян… тушкованими у сметані бичачими яйцями з цибулею.
На приготування страви пішло 1029 бичачих яєць. Це новий рекорд міста, на який приїхав подивитись зірковий кухар та ведучий Костянтин Грубич. Він порівняв страву із втіленням мужності та чоловічої сили.
23:01, 6 Грудня, 2025
17:08, 28 Листопада, 2025
12:44, 24 Листопада, 2025