Трупи чоловіка і дружини знайшли у тернопільській квартирі

Опубліковано:
7 Жовтня, 2017

Днями на вулиці Винниченка сусіди викликали поліцію,бо почули різкий трупний запах у під’їзді. На місце виклику виїхали патрульні, слідчо-оперативна група та працівники служби надзвичайних ситуацій. Відкривши двері, правоохоронці побачили тіла чоловіка та жінки, 1942 року народження. Він лежав на ліжку, а вона в сусідній кімнаті на підлозі. Обидвоє були мертвими, а зовнішній вигляд тіл свідчив, що смерть наступила давно, – повідомляє Досьє 102.

За словами сусідів, жінка майже не ходила, пересувалася квартирою за допомогою ходуль. Доглядав за нею чоловік. Діти загиблих перебувають за кордоном, але часто навідуються до батьків.

При попередньому огляді тіла слідів насильницької смерті оперативники не виявили. Це ж підтвердила і судмедекспертиза. Медики кажуть, що чоловік, судячи зі стану тіла, помер днів десять тому. Його дружина через кілька днів. Що стало причиною смерті пенсіонерів – покаже вскриття.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #винниченка, #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подружжя, #тернопіль, #тернопільські новини, #трупи
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: