Пацієнтів геріатричного відділення у свято відвідала детутат Тернопільської облради Інна Вовчок

Опубліковано:
4 Жовтня, 2017
З нагоди Дня людей похилого віку, яке традиційно відзначають 1 жовтня, депутат обласної ради від політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Інна Вовчок відвідала геріатричне відділення у своєму рідному селі Ридомиль.

У 2011 році, після реорганізації лікарні, відбулося відкриття реконструйованого геріатричного центру на 25 ліжко-місць у селі Ридомиль Кременецького району. На разі, у закладі на стаціонарному догляді перебуває 5 жінок.

Читайте також

Книги Василя Шкляра з автографом автора передала рідній школі укропівка Інна Вовчок

У Міжнародний день людей похилого віку, спільно з директором Ридомильського СБК Надією Грабар та художнім керівником Емілом Мамедовим, укропівка завітала до пацієнтів геріатричного відділення.

– На жаль, це свято найчастіше проходить повз дуже непомітно. Тому ми вирішили 1 жовтня навідатися до цих людей, поспілкуватися з ними. Із собою принесли гостинці та одяг. Прийняли нас привітно і дуже раді були увазі та розмові, -зазначила Інна Вовчок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #геріатричне відділення, #інна вовчок, #радомиль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: