У містечку Козова впровадили цікаву інновацію

Опубліковано:
28 Вересня, 2017 о 10:13

Двадцять сміттєвих майданчиків з контейнерами різних кольорів розмістили у Козовій. Такий  запроваджений за ініціативи агрохолдингу “Мрія” спільно із місцевою владою. Наступний, за словами ініціаторів, Зборів.

Завдяки місцевій інновації козівчани зможуть сортувати сміття за наступним принципом: синій контейнер для паперових відходів, зелений – для скла, жовтий для пластику. Окрім цього сміття пресуватимуть спеціальним пресом, – повідомляє Бізнес область.



Читайте також

Американка шокована тим, що побачили у річці Стрипа (Відео)
На Тернопільщині знову викинули львівське сміття

На реалізацію проект виділили близько 150 тисяч гривень. За словами організаторів, в такий спосіб молоде покоління прагнуть залучити дбати про екологію та навколишнє середовище.

“Основна мета проекту – навчити молоде покоління дбати про екологію та навколишнє середовище, саме тому ми активно залучили до просвітницької роботи місцеві школи. Наступний етап нашого проекту – це поширення його на прилеглі села та містечка. Сподіваємось, що місцеві допоможуть прижитись ініціативі”, – розповів представник агрохолдингу “Мрія” Павло Демборинський. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Козова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: