У неділю 17 вересня пообіді у Тернополі на вулиці Лесі Українки загорілось сухе дерево на відкритій території. Загорання ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління.

Читайте також



У Підволочиському районі горів вантажний автомобіль
За самовільне спалювання сухої трави – штраф

Того ж дня в обласному центрі загорілась електрощитова в магазині на вулиці 15 Квітня. У цей же день ввечері виникла пожежа післяжнивних залишків на полі на площі орієнтовно 2 гектари у селі Переходи Чортківського району. Практично в той же час у селі Бабинці Борщівського району загорівся дерев’яний піднавіс з сіном. Вогонь знищив 0,5 тонни грубих кормів та покрівлю житлової будівлі на площі орієнтовно 28 метрів квадратних.

18 вересня вночі  горіла господарська будівля в селі Залізці Збаразького району. Вогнем знищено покриття будівлі на площі орієнтовно 15 метрів квадратних і 30 тюків соломи. Ймовірна причина виникнення події – коротке замикання електромережі. Загорання ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди Вишнівця. Під час гасіння врятовано 2 будівлі.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #рятувальник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: