Сотні тернопільських пластунів «заполонили» Театральний майдан (Фото)

Опубліковано:
17 Вересня, 2017 о 17:43
16 вересня біля Драмтеатру відбулося урочисте відкриття Пластового року за участю понад двохсот пластунів молодшого та старшого віку з усієї Тернопільщини, – пишуть Тернополяни.

Офіційне відкриття нового Пластового року тернопільська громадська скаутська організація «Пласт» розпочала на Театральному майдані о 12:30 годині. Підтримати на святковому заході старших пластунів, юнаків та новачків прийшли не тільки тернополяни, але й представники духовенства та влади.

— Я переконаний, що тернопільські дітки у сім’ї пластунів зможуть отримати не тільки багато корисного досвіду, але і стануть порядними та достойними, чесними і  справедливими людьми.  Дякую всім станичним пластовим старшинам за те, що знаходите час і натхнення  для того, щоб передавати новому поколінню пластунів власні навички, знання та вміння. Впевнений, що пласт може дати ще багато речей, яких потребує наша держава, — привітав пластунів заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.  



Окрім привітань, юних пластунів також «чекала» і церемонія посвячення, після чого дітвора та юнацтво по черзі проголосили девіз своєї станиці.

За умовами програми відкриття Пластового року, після урочистостей  на Театральному майдані та квесту для новацтва, пластуни вирушать до села Августівка Козівського району, де впродовж 16-17 вересня у пластовому містечку відбудеться основна святкова програма. В Августівці на пластунів чекають спортивні активітети, стрільба з лука, бої в лицарських обладунках, слеклайн, скеледром, точка летунського пластування і традиційна ватра. Також всі учасники заходу зможуть взяти участь у фестивалі «Свято файних мрій».

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Майдан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пласт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: