«Кубок Галицького лева» виборола команда УГП Чортківщини

Опубліковано:
14 Вересня, 2017 о 13:43

На стадіоні у селі Великі Гаї Тернопільського району футболісти змагались за «Кубок Галицького лева». Футбольний турнір вже вдруге організовує Українська Галицька Партія. У фіналі зійшлись команди громадської організації «Молода просвіта», обласної організації Української Галицької Партії та Чортківської організації УГП.

Футбольний поєдинок, хоч і був емоційним та драйвовим, мав дружній настрій.



— Турнір проводиться вдруге. Я всім дякую за участь. Надіюсь, що турнір залишиться традиційним. Через рік до нас приєднаються нові команди, а нині перемогли сильніші, — зазначив голова Тернопільської обласної організації Української Галицької Партії Олег Вітвіцький.

В УГП вважають розвиток спорту одним з пріоритетних завдань. Саме тому партійці постійно беруть участь та самі організовують різноманітні спортивні змагання. Так, в Теребовлі уже традиційно активісти влаштовують силові змагання, в обласному центрі проводять турніри з футболу, у Кременці долучаються до організації перегонів на санкороликах та лижних змагань. Окрім того, партійці долучаються до спортивних подій у місті, беруть участь у забігах, чисельно представили команду УГП на першому тернопільському півмарафоні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футбол, #чортків
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: