У тернопільських радикалів – новий керівник (Фоторепортаж)

Опубліковано:
11 Вересня, 2017 о 10:43

У Тернополі відбулась четверта конференція Тернопільської територіальної організації політичної партії “Радикальна партія Олега Ляшка”. У заході взяли участь 44 делегати від районних осередків партії.

Під час засідання за дорученням лідера партії Олега Ляшка присутні, проявивши єдність, обрали головою Тернопільської організації політичної партії депутата місцевої облради,керівника фракції Радикальної партії Богдана Яциковського. Рішення лідера звучив народний депутат Ігор Мосійчук.

Новообраний очільник найближчим часом має нармір належним чином організувати роботу організації. За його словами, результати конференції, – початок нових, позитивних змін для розвитку Тернопілля та життя кожного із його мешканців.



“Як на мене, то найголовніше – бути відповідальним перед собою і людьми. Якщо від тебе чекають реальних справ, на тебе надіються й довіряють, то цю довіру треба
відпрацьовувати. Дякую кожному за віру в мене. Не підведу”, – каже Богдан Яциковський.

Читайте також

У Тернополі нардеп Ігор Мосійчук вшанував пам’ять засновника Радикальної партії Івана Франка
Головою Тернопільського обласного осередку ВО «Самопоміч» обрано Тараса Пастуха
Депутат облради Богдан Яциковський здобув ще один фах, щоб глибше вивчити потенціал природніх надр країни (Фото)
Народний депутат України Ігор Мосійчук прийняв участь у святкуванні Дня міста Тернополя

Крім цього, за результатами конференції обрано заступників голови облорганізації,
сформовано новий склад Бюро та затверджено план проведення виборчої компанії до об’єднаних територіальних громад на Тернопільщині.

Довідка: Богдан Ігорович Яциковський, депутат Тернопільської обласної ради, керівник фракції Радикальної партії. Народився у 1984 році у Збаражі. Закінчив третю Тернопільську школу, яка спеціалізується на поглибленому вивченні іноземних мов.

Має дві вищі освіти – міжнародно-економічну та юридичну (Львівський національний університет ім. І. Франка). Закінчив також магістратуру Тернопільського національного економічного університету за спеціальністю «Державна служба». Вільно володіє трьома іноземними мовами.

Свою трудову діяльність розпочав юристом у Тернополі. Згодом працював у виконавчих структурах Львівщини, зокрема, очолював головне управління економіки, а також в одному зі столичних банків, де були потрібні фахівці зі знанням шведської мови. Працював у міністерстві фінансів. Відповідав за економічно-господарську галузь у Збаразькому районі. Із червня 2014 працює у Києві на посаді заступника голови Державної комісії України по запасах корисних копалин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конференція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #радикальна пратія, #тернопіль, #тернопільські новини, #яциковський
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: