Cитно, смачно та оригінально – дегустаційні сети від «Лисого» (Фото)

Опубліковано:
5 Вересня, 2017 о 11:43

Хочете смачно та оригінально поїсти в центрі міста за розумну ціну? Тоді спробуйте дегустаційні сети у приватному клубі «Лисий». Кожен із трьох сетів розроблений так, щоби задовольнити найрізноманітніші смаки, складається з першого, другого та компоту. Кожен сет – ідеально підібрані страви європейської кухні, що доповнюють смак одне одної. Це ситно, смачно та оригінально.

null

 



null

 

null

Перший припаде до смаку тим, хто дбає про фігуру. Це обід складається з легкого міністроне, поживного «бефстроганова», класичного картопляного пюре, салату з капусти.

Для тих, хто любить ситно поїсти, кухарі «Лисого» пропонують другий сет. У ньому ніжний крем-суп з білими грибами, свинина у вишуканому кисло-солодкому соусі, поживний рис і легкий салат фітнес.

Любителям морських продуктів припаде до смаку сет, де поєднуються суп із мідіями, делікатна курятина, тушкована на пательні, картопля фрі, помідорно-огірковий салат.

Усі страви «Лисого» приготовані виключно зі свіжих і високоякісних продуктів. Тож, замовляючи будь-які страви, можете бути впевнені не тільки в їх високих смакових якостях, а й в свіжості. 

До речі, всі сети вартують однаково — 39,95. Замовляйте обіди в будні дні з 12:00 до 17:00 години.

м. Тернопіль, вул. Січовийх Стрільців, 3-А.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #клуб, #лисий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обід, #ситно, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: