Гармати посеред Театральної площі, а також автомати та бойове спорядження. Тернополяни на власні очі побачили військову техніку, яка брала участь у параді до дня Незалежності в Києві. Її представили військовослужбовці 44 окремої артилерійської бригади.

null



Фото автора

Військові охоче демонстрували, як розбирати і збирати автомат, спілкувалися із жителями міста. Особливо зацікавила військова техніка дітлахів. Мета такого заходу – захоотити до служби у Збройних силах та продемонструвати мирному населенню, якою зброєю військові захищають кордони нашої держави.

null

Фото автора

«Сьогодні гармати мовчать і краще, щоб воно було так завжди», – каже тернополянка Оксана, яка на прогулянці із 11-річним сином вирішила оглянути військову техніку. Максимчик у захваті: «Я вперше побачив справжні гармати і навіть заглядав всередину. Круто!»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #зброя, #Майдан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: