1,5 кілограма макової соломки, 4 грами опію, пристрій для вживання марихуани та посуд вилучили оперативники в 33-річного раніше судимого тернополянина. Чоловік варив дурман в сушильному приміщенні однієї з тернопільських багатоповерхівок.

Читайте також



Подробиці розслідування: водій, який у травні збив студентку, був під кайфом

Зловмисника вигнали з дому, бо  виносив з помешкання усе, лиш би обміняти на дозу. В минулому був судимий за наркозлочини, крадіжки та грабежі. Та це його не зупинило. Чоловік оселився в сушильному приміщенні будинку на вулиці Галицькій. Там обладнав дві кімнати. Одна була за спальню, в іншій поставв електроплиту, кинув подовжувач і варив зілля. Запах ацетону, що розпосився по всьому будинку, місцеві мешканці спершу прийняли за ремонтні роботи. Та коли почали помічати підозрілих осіб, то викликали поліцію.

Наркзалежний ризикує знову загриміти за грати. Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 309 ККУ. Триває досудове розслідування.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кримынал, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: