На Тернопільщині є село з унікальним статусом

Опубліковано:
16 Серпня, 2017

Власний логотип, але й карту-навігацію з усіма цікавими місцями відтепер має село Травневе Збаразького району. На карті є спеціальні позначки,де можна купити певні продукти.

За словами шеф-дизайнера студії «LOGOGO», члена ГО «Громадська Варта Подолу» та ГО «Поступ» Тараса Доненка, така ідея народилася під час роботи Мистецької резиденції імені Назарія Войтовича, наймолодшого героя Небесної Сотні, що розпочалася на початку літа у селі Травневе. Програму Резиденції присвятили ревіталізації – відновленню будівлі, що стане мистецько-культурним центром Травневого, – повідомляє uacrisis.

«У цьому будинку ми будемо допомагати створювати нові проекти молодим художникам», – зазначила Людмила Ничай, менеджер проекту «Мистецька резиденція імені Назарія Войтовича». Шеф-дизайнер студії «LOGOGO» Тарас Доненко та арт-директор студії «LOGOGO» Олександра Павловська взяли участь у мистецькій резиденції. «Наша ідея була зробити логотип для цього села. Це був творчий експеримент дизайнера. Проте ми вийшли за рамки логотипа і створили бренд села»,- поділився враженнями Тарас Доненко. Робота в рамках Резиденції перетворилася на новий проект, що допоможе українським селам стати цікавими як для мешканців, так і для туристів.

Протягом року Тарас та Олександра будуть їздити українськими селами усіх регіонів і розробляти бренди сіл для тих, хто активно займається розвитком своєї місцевості.

Усі деталі участі у проекті Brandville можна знайти на офіційній Facebook-сторінці

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #логотип, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село, #тернопіль, #тернопільські новини, #травневе
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: