Родичі загиблого Миколи Смолея до останнього вірили, що він живий

Опубліковано:
7 Серпня, 2017 о 17:13

Тіло 25-річного житель Чистилова Тернопільського району водолази знайшли 5 серпня, близько 8 години ранку у Тернопільському ставі.

Тіло лежало посеред ставу на дні, – розповів 20хвилин начальник рятувально-водолазної служби Тернопільської області Василь Козак. Його досталвили до берега та передали поліції. На місці був брат батька хлопця. Хлопця шукали ще з 2 серпня. Усі, хто знав загиблого вірили до останнього, що він живий.



Читайте також

На Борщівщині вода забрала ще одне людське життя

Нагадаємо, загиблий Микола разом зі своєю 19-річною дівчиною Христиною, родом із Козівського району, зникли під час прогулянки надувним катером на Тернопільському ставі. Тіло дівчини знайшли майже відразу. Човен прибило до острівця Кохання разом з її особистими речами, а згодом знайшли і саму дівчину. Вона вже була мертвою. Жодних тілесних ушкоджень на її тілі не виявили. У поліції розлсідують подію, як нещасний випадок.

Сайт управління ДСНС в області повідомляє, що від початку року на водоймах Тернопільської області втопилося уже 36 людей, семеро з них – діти

 За матеріалами сайту Варта-1.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водойма, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потопельник, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: