У Тернополі зачиняється магазин із російською продукцією

Опубліковано:
5 Серпня, 2017 о 10:13

Російська мережа взуттєвих магазинів «Kari» має намір зачинити магазини в Україні, зокрема у Тернополі. Про таке рішення розповіли директор торгового центру, консультант з нерухомості та керівник великої торговельної мережі. – пише Терен

Тож «Kari»у Тернополі припинить свою діяльність.



«По одному з наших торгових центрів прийшов лист про розірвання договору оренди з жовтня». – підтвердив комерційний директор девелоперської компанії Будхаус Груп Максим Гаврюшин.

До слова, Kari – це мережа магазинів взуття із Росії, яка заснована в 2012 році бізнесменом Ігорем Яковлєвим. Ймовірними причинами закриття мережі могла стати неправильна робота зі стоками і високі орендні ставки, за якими погожувалася орендувати приміщення в період активного функціонування. Такі припущення зробив директор мережі ССС Максим Кінаш.

Партнер компанії Atlas Advisors Олексій Ращупкин додає, що також причиною закриття могла стати і девальвація гривні, яка призвела до зростання цін на взуття.

У Тернополі функціонувало два магазини, у ТРЦ «Подоляни» та у тернопільському ЦУМі. У «Подолянах» магазин зачинили раніше, а от у ЦУМі, ймовірно, також усе йде до закриття. Нещодавно, користувачі бонусних карток від магазину отримали сповіщення про розпродажі, у зв’язку зі закриттям. Тож найбільш імовірно, що у ЦУМі магазину «Kari» не буде. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Kari Тернопіль, #закриття Kari, #магазин взуття, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #російські мережі магазинів, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: