До правоохоронців звернувся батько молодого чоловіка і повідомив, що його син, Смолей Микола Степанович 1992 року народження родом із села чистилів Тернопільського району поїхав з дому 2 серпня і досі про нього нічого не відомо. Останній раз він виходив на зв’язок того ж дня о 19:30 і розповів, що купається на Тернопільському ставі.

Читайте також



У Тернопільському ставі втопилася 19-річна дівчина. Тривають пошуки хлопця.

Авто хлопця знайшли на березі, поруч з мостом у cелі Біла. Власника автівки розшукують. Зріст хлопця 175 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся темне коротке. На ньому була червона футболка з білими полосками, світлі шорти та  босоніжки. Поліцейські звертаються до всіх, кому відомо місце перебування розшукуваного, повідомляти за номерами телефонів у Тернополі (0352) 27-11-70, 27-10-71, 27-14-34  або 102.

Уже встановлено, що розшукуваний плавав на надувному човні ставом разом із 19-річною дівчиною. Її тіло знайшли кількома днями раніше неподалік “Острівця кохання”. Відомо, що це жителька Козівського району. Човен прибило до берега зі сторони вулиці Білецької. На ньому була жіноча сумочка з документами та особистими речами. Причини загибелі дівчини встановлюють.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #смолей, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: