Інформацію, чи фальшивий диплом одного з директорів тернопільських коледжів перевіряє наразі слідство

Опубліковано:
4 Серпня, 2017 о 18:13

У соціальних мережах поширилась інформація про ймовірно фальшивий диплом одного із директорів тернопільських коледжів. – інформує ГУ НП у Тернопільській області. 

Читайте також



Начальника Тернопільського УДАІ не притягнуть до відповідальності?
Міліціонерів, які порушують Закон, притягують до відповідальності

Наразі ведеться слідство та перевіряють, чи був документ про кандидата фізико-математичних наук директора підроблений. Відтак, слідчим управлінням ГУНП в Тернопільській області розслідується кримінальне провадження за фактами привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (стаття 191(ч2)КК) та використання завідомо підробленого документа – диплома кандидата фізико-математичних наук (стаття 358(ч.3)КК).

Поки що директор лише представила слідству лише ксерокопію диплома, зсилаючись, що не пам’ятає, куди подівся оригінал. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #диплом про освіту, #коледжі тернополя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #порушення, #тернопіль, #тернопільські новини, #фальшивий диплом
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: