Чоловік викрав сейф з чужого помешкання і рубав його сокирою, щоб дістати звідти гроші

Опубліковано:
2 Серпня, 2017 о 15:13

Працівники Кременецького відділу поліції впіймали 37-річного мешканця Почаєва, який викрав сейф. Його підозрюють у вчиненні крадіжки за  статтею 208 КПК. Зловмисник викрав сейф з грошима та золотом з будинку місцевих підприємців. – повідомляє відділ комунікації поліції у Тернопільській області.

Адрій Валецький, начальник кримінальної поліції Кременеччини, розповідає, що власники сейфу та будинкку перебували на відпочинку, в той час, як сталася крадіжка. Як потерпілі повернулися з відпустки, вони побачили виламані двері з тильної сторони будинку, а з шафи спальної кімнати зник сейф.



Читайте також

Погоня за нетверезим водієм у Тернополі
У Тернополі патрульні зупинили автомобіль нетверезого водія з холодною зброєю
Через недопалок на автовокзалі у Тернополі побилися чоловіки

Постраждалий підприємець одразу звернувся до поліції. Менш, ніж за добу, патрульним вдалося знайти крадія і встановити особу. Як виявилося, це також житель Почаєва, окрім цього, він товариш доньки потерпілих.

Як розповідають сусіди, 23-річна донька підприємців поводиться неприйнятно. ЇЇ часто бачать на п’янках, у сумнівних компаніях, а також  позбавили її можливості виховувати двох дітей, а тепер і батьки цураються непутнього чада. За попередніми даними, гуляючи у компаніях, донька могла і обмовитися про те, що батьки на відпочинку. 

Будинок потерпілих від крадіжки. Фото: Національна поліція у Тернопільській області 

“Зловмисник привласнив велику суму грошей – понад три тисячі євро та тисячу доларів, а також та шкатулку із ювелірними прикрасами, – розповідає Андрій Валецький. –  Але витратити не встиг – ми йому завадили”.

Викрадені гроші і золоті вироби правоохоронці вилучили в підозрюваного, а сейф, який крадій розрубав сокирою, аби дістати звідти коштовності, довелося піднімати з дна озера, куди його викинув підозрюваний.

Кримінальне провадження розпочато за частиною третьою статті 185 КК. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

До слова, нещодавно на Чортківщині п’яний чоловік викрав авто у свого сусіда.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злодій, #злочин, #крадіжка, #крадій, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: