Пориви сильного вітру та грози знову повалили дерева. Рятувальникам довелось розчищати проїжджу частину дороги на вулиці Лозовецькій у Тернополі, поблизу магазину «Оселя», де внаслідок сильних поривів вітру впало дерево.

А на вулиці Руській, 19 вітер пошкодив бляшане покриття даху. Воно загрожувало падінням з покрівлі п’ятиповерхового будинку. Рятувальники демонтували покриття на площі 2 метри квадратних.



Читайте також

На проспекті Степана Бандери чоловік випав з вікна

На перехресті вулиць Збаразька та Бродівська повалені дерева загородили проїжджу частину дороги. Шлях розчистили.

На проїжджу частину дороги дерева впали і в Козові на вулиці Об’їзній. Здійснено порізку дерев та звільнено проїзд. Різати повалені дерева рятувальникам довелось і на автотрасі Тернопіль-Хмельницький поблизу Смиківців і Тернопіль-Кременець поблизу Шляхтинців Тернопільського району.

За інформацією ВАТ «Тернопільобленерго» станом на 06:00 26 липня – відбулось відключення електропостачання у 59 населених пунктах області. Інформацію про пошкодження об’єктів житлового та промислового сектору уточнюють.

За матеріалами управління ДСНС в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: