Головний поліцейський Тернопільщини обурений оприлюдненням фото вбитої випускниці

Опубліковано:
27 Липня, 2017 о 00:13

Про це очільник Нацполіції краю написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук. «На жаль, немає поваги ні до жертви ні до її родини. Матеріали огляду місця події були додані до клопотання про обрання запобіжного заходу захисту підозрюваного. Вони собі дозволили їх передати особам, які не мають відношення до процесу, а ті викинути в мережу. Низько!!!..»

Читайте також



«До фіналу залишилось зовсім трохи», – криміналіст Костильова обіцяє в понеділок оприлюднити нові відомості про вбивство Ірини Мукоїди

Також він зазначає, що в тернопільських мас-медіа з’являють вигадана інформація та перекручені факти, щоб дискредитувати працівників поліції та лиється бруд на сім’ю загиблої від руки вбивці у Вишнівці Ірини Мукоїд. Олексадр Богомол пише, що готовий до дискусії та роз’яснення інформації. Усіх, хто має запитання, просить ставити їх у коменртарях на його сторінці. «Прошу всіх писати без використання ненормативної лексики, так як такі питання буду видаляти. Не люблю хамів. Також прошу битва мене не турбувати…»

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: