Поліцейський, рятувальник, лікар, будівельник, продавець, кухар, актор, кравець – в таких ролях мали можливість спробувати себе тернопільські  школярі. У парку «Топільче» четвертий рік поспіль відбувся Всеукраїнський соціальний проект «Місто професій».

Діти брали участь у майстер-класі від професіоналів і виконували певне завдання. За успішно зроблену роботу маленькі працівники отримували умовну заробітну плату, якою згодом розраховувались в місцевих крамницях солодощів.



Читайте також

На Тернопільщині розпочався літній табір «Канікули із Богом»

Чимало охочих захотіли відчути себе поліцейськими. Дітлахи розглядали предмети, завдяки яким можливо зняти відбитки пальців. Також юні поліцейські приміряли на себе спецодяг та оглянули службове поліцейське авто всередині.

Правоохоронці нагадали учасникам свята, що робити у разі виявлення небезпечних знахідок, як поводитися на дорозі, із незнайомими людьми та інші правила особистої безпеки.  

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: