Купи використаних шприців у під’їзді і невідомі люди біля будинку. Така картина не магла не хвилювати сусідів тернополянина. Вони постакржились поліцейським.

Виявилось, що наркобізнесом займається наркоторговець із кримінальним минулим. Справа, пов’язана із розповсюдженням та вживанням наркотиків тегнулася із 2016 року. Та це не заважало тернополянину і далі заробляти, родаючи психотропні речовини.



Читайте також

На Тернопільщині торгували наркотиками через мережу «Telegram»
Патрульні виявили у чоловіків шприци з невідомою речовиною

Чоловік купував макову соломку по селах. В однокімнтній квартирі варив з неї опій та продавав. За мілілітр ресовини просив 100 гривень. За день мав 20-25 покупців. Деякі приймали дозу прямо в його квартирі.

Наркоторговця взяли на гарячому під час реалізації товару. Правоохоронці вилучили у нього близько шести кілограм маку, 16 грам опію, 2 грами прекурсорів. Зараз чоловік перебуває в ізоляторі. Йому інкримінують статтю307 частина 2 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: