30-річний житель Великих Бірок сидів у припаркованій автівці поблизу автовокзалу і палив. Недопалок із сигарети він кинув просто під ноги жінці, що стояла неподалік.

Читайте також



На учасницю АТО – айдарівку Світлану Логуш-Луців напали і побили

Та зробила чоловікові зауваження. Та він почав підвщувати тон. У сварку вструтився 48-річний тернополянин. Чоловки спершу сварилися. А тоді між ними зав’язалася бійка. Хто почв розпускати кулаки першим – з’ясує слідство. Адже обидва чоловіки на нанесення тілесних ушкоджень поскаржились у поліцію. Та свідчення дають різні, звинувачуюючи іу початку бійки один одного.

30-річний бірківчанин після випадку звернувся до травмпункту. Там попередньо йому діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і забої. Тернополянин за допомогою медиків не звертався. Обом видано направлення на проходження судово-медичної експертизи. Триває розслідування. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: