Задля зйомок у фільмі Андрію Підлужному змінили зовнішність

Опубліковано:
6 Липня, 2017 о 08:43

Тернопільський співак та композитор Андрій Підлужний засвітився у зйомках нового українського фільму «Король Данило». Задля стрічки він написав саундтрек “На віки…”. Враженнями від зйомок він поділився на своїй сторінці у фейсбук:

« Вдруге поспіль мої кучері перетворюють в наелектризовані дротики… Ці «тортури» влаштовує «злочинне угрупування» на чолі з Тарасом Химичем. Я не боюсь.., але мені «страшно»… «страшно» собі уявити…що з цього всього вийде…). 12 липня о 12 годині в приміщенні Львівської Міської Ради (Ратуша) в малій сесійній залі відбудеться прес-конференція знімальної групи фільму “Король Данило”». 



null

За словами  режисера стрічки Тараса Химича, його новий художній фільм «Король Данило» – це екшн, блокбастер.  Режисер обіцяє видовищні масові бої і максимальне наближення до історичної епохи. Прем’єру «Короля Данила» її творці обіцяють на 2018 рік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: