Шокуючі подробиці вбивства випускниці з Вишнівця оприлюднили у поліції

Опубліковано:
5 Липня, 2017 о 00:13

Тіло дівчини лежало кілька годин, і на нього не звертали уваги ні водії, ані перехожі. Такі шокуючі подробиці розслідування справи у вбивстві 17-річної вишнівчанки Ірини Мукоїд, яке трапилося 26 червня. Це підтвердило відео з відеореєстраторів, яке поліції надали водії. У поліцію повідомив сусід загиблої, який вже вранці побачив тіло.

Смерть настала від двох проникаючих поранень у легені та серце – це підтвердила судово-медична експертиза. Як встановили слідчі, вбивство трапилося в період з 1:40 до 3:00 на тому ж місці, де її знайшли. Біля тіла дівчини лежав її мобільний телефон, ніж, кілька копійок, сумка через плече та запальничка.



Читайте також

Класний керівник розповів про вбиту випускницю (Відео)
Оприлюднили моторошні фотографії з місця вбивства випускниці (18+)
Мати вбитої напередодні дівчини на колінах просила допомоги у пошуку вбивць (Відео)

Чоловік, який знайшов тіло, бачив позашляховик, що проїжджав повз. Тому одна з версій, яку відпрацьовували слідчі, це та, що тіло викинули з автомобіля. Проте інформація не підтвердилася. Як і те, що вбивство вчинили місцеві мажори. Правоохоронці опрацювали відео з камер спостереження. Під час розслідування правоохоронці перевірили кілька десятків людей, які того дня спілкувалися та бачили вбиту, встановили майже 3 тисячі абонентів, які у день вбивства спілкувалися по телефонах. Не всі жителі Вишнівця допомагали поліції. Були й такі, які намагались гальмувати та відволікали правоохоронців від слідства – повідомили у поліції.

Слідчо-оперативними заходами вбивцю встановлено. Це житель сусіднього села 2001 року народження, студент другого курсу місцевого вишу. Неповнолітній того дня святкував День молоді у компанії друзів. Розповів, що жодних статевих відносин із загиблою не мав. Ніж знайшов випадково. Повертаючись додому близько 2 години ночі у напрямку автобусної зупинки побачив дівчину і пішов за нею. Коли та розвернулася, вдарив її ножем. Чому – хлопець пояснити не може. Вчинивши вбивство, втік, оскільки його злякали фари проїжджаючих повз автомобілів. По дорозі загубив запальничку. Наступного дня неповнолітній продовжив займатися буденними справами. Навіть приходив на похорон своєї жертви.

Зараз вбивця перебуває у Чортківському СІЗО. Провадження у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 115 КК У – Умисне вбивство – здійснює прокуратура області.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: