Чортківський прокурор збудував «палац» без дозвільних документів

Опубліковано:
29 Червня, 2017 о 23:13

Заступник керівника Чортківської місцевої прокуратури Тарас Кобеля хизується своїм триповерховим будинком на 330 квадратних метрів та вартістю понад 100 тисяч доларів, збудованим без відповідних погоджувальних документів. Ним він вихвалявся на сесії Чортківської міської ради 9 червня, – пише Репортер.

Як стало відомо тернопільському «Автомайдану», Тарас Кобеля наполегливо продовжує збирати документи для приватизації земельної ділянки в Чорткові по вулиці Січинського, де незаконно споруджений його будинок.



Читайте також

В одному з сіл Підгаєцького району сільський голова вимагав хабаря
Дії Зборівських поліцейських-хабарників розслідують

– Кобеля підключив адміністративний ресурс, підлеглі прокурори «шиють» справи працівникам міської ради, активно приходять на перевірки, вилучають документи, працівники ДФІ доповідають йому про перевірки цільового використання коштів міським головою. Не залишає прокурор без уваги і депутатів Чортківської міської ради, які не голосували або були відсутні на сесії 9 червня. Викликає по одному на килим до свого робочого кабінету і наполегливо просить бути присутніми на наступній сесії та активно голосувати, самі здогадуєтесь як, – розповіли «автомайданвці».

За словами активістів, один із депутатів міської ради відмовився приходити, тоді у хід пішли погрози та залякування. А це уже підпадає під дію окремих статей Кримінального кодексу України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: