На Тернопільщині знімають фільм

Опубліковано:
21 Червня, 2017 о 20:13

Фільм про визначні пам’ятки Теребовлі та саме місто невдовзі покажуть на телеканалі ICTV. Днями сюди завітала знімальна група на чолі з Миколою Томенком. Нагадаємо, Теребовля – місто переможець у спецномінації Всеукраїнського конкурсу “Сім чудес України: історичні міста і містечка”. Загалом, за словами організаторів, мають відзняти 10 фільмів про архітектурний спадок нашої країни.

Читайте також



Місто на Тернопільщині увійшло до «7 чудес України»
Жінку з Тернопільщини шокував грабіжник, який пробрався в її помешкання

«Спеціальним завданням нового серіалу є допомога у промоції історичних, культурних та туристичних можливостей міст та невеличких містечок України, а також донесення до широкого загалу невідомих та менш знаних сторінок української історії та героїчних постатей», – розповів у Теребовлі Микола Томенко, який сам особисто продумував ідею зйомки та її текстовий супровід.

У перший день знімальна группа відзняла кадри унікальних місцин на замковій горі, біля Підгірянського монастиря та віадуку у Плебанівці. Другого дня відбулися зйомки храмів  та сучасних вуличок міста, – повідомляє Твоє місто Теребовля.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: