Де на Тернопільщині з’явиться незвична скульптура?

Опубліковано:
13 Червня, 2017 о 22:30

Оргкомітет «Коза Фест» визначилися із скульптурою кози, яку планують встановити у містечку Козова, що на Тернопільщині. Серед конкурсантів переміг скульптор Дмитро Пилип’як. У понеділок грошова винагорода і грамота-подяка були передані переможцю… Макет скульптури переможця вже також переданий в руки народних умільців, які виготовляють скульптуру в натуральний розмір.

«Думаємо що фантазія майстрів також надасть свого шарму цьому проекту і скульптура стане родзинкою нашого містечка… дуже хочемо встигнути до Коза-Фесту, який, нагадаємо ще раз, відбудеться 13 серпня. Ми активно працюємо над змістовним наповненням нашого фестивалю щоб усі гості свята знайшли собі заняття для душі і чарівно провели цю серпневу неділю у не менш чарівному містечку Козова… Чекаємо з нетерпінням!», – повідомляють організатори на своїй сторінці фейсбук.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: