Оприлюднене відео резонансного ДТП на Руській, де постраждала 19-ти річна дівчина

Опубліковано:
26 Травня, 2017 о 06:43

Начальник обласної поліції Олександр Богомол виклав відео з вуличної камери спостереження у момент резонансного ДТП, яке сьогодні відбулося на вулиці Руській.

«А тепер дивимось та аналізуємо. І ще думаємо… який добрий чоловік незаконно зняв білу цеглину на червоному фоні від унівемагу і для чого?» – написав Олександр Богомол у коментарі до відео на своїй сторінці у Фейсбуці.



Нагадаємо, 25 травня близько 15 години відбулося ДТП. Водій на автівці марки «BMW», рухався під знак «В’їзд заборонено» по вулиці Руській на перехресті біля ЦУМу та виїхав на тротуар, протаранивши залізну огорожу, збив дівчину.

Потерпіла – студентка другого курсу місцевого вишу. За словами працівників поліції, водій іномарки, рухаючись вулицею Руська в напрямку Східного масиву, не впорався з керуванням та в’їхав у металеву огорожу, зніс її і за інерцією зачепив ще й дівчину, яка йшла тротуаром вздовж вулиці.

Читайте також

В мережі оприлюднили подробиці ДТП на Руській (Фото)

Потерпілу госпіталізували до лікарні швидкої допомоги. За попередньою інформацією, у підлітка закрита черепно-мозкова травма, скальпована рана голови, травми плеча. Водій на момент ДТП був тверезий, але у нього взяли кров для проведення токсикологічного аналізу.

Причини аварії і винних у ній встановить слідство. Правоохоронці опитують свідків, опрацьовують відео з камер спостережень і з’ясовують, чому водій іномарки поїхав через центр обласного центру, коли там встановлений знак “Рух механічних транспортних засобів заборонений”.

Подія внесена в ЄРДР за статтею 286 частина 1ККУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: