Комунальні IT-шники встановлюють камери спостереження у Тернополі навіть у вихідні (Фото)

Опубліковано:
22 Травня, 2017 о 20:43

Айтішники КП «Інтеравіа» навіть у вихідні працюють у звичному режимі, встановлюють камери спостереження для того, щоб зробити життя у Тернополі більш безпечним. Наразі працівники КП «Інтеравіа»  реалізовують кілька комерційних проектів. Про це на своїй сторінці у Facebook депутат Тернопільської міської ради  Іванi Сороколіт:

Читайте також



На кладовищах Тернополя облаштували відеоспостереження
Хто стежить за тернополянами (Фото)

«Вихідні? Робота виключно з 8:00 до 17:00? Це точно не про КП “Тернопіль Інтеравіа”!Неділя, 12:00. А вони працюють! Вони – це комунальні айтішніки. Ведемо одночасно кілька комерційних проектів. Від побудови локальних комп’ютерних мереж до налаштування серверних систем та клієнтських диспетчерських пунктів відеоспостереження.

Особлива відповідальність, коли виконуєш роботи пов’язані з армією (деталей з причин безпеки озвучити не можемо). Цікаво бачити великі очі замовників, коли ті дізнаються, що форма власності нашої невеличкої IT-компанія – комунальна. Ціную невелику але міцну, професійну й дисципліновану команду, котра відповідальна перед клієнтами й вже роками демонструє як комунальне підприємство може ламати “совкові” стереотипи», – пише Іван Сороколіт.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: