Таке повідомлення не на жарт налякало поліцейських. Невідомий російською мовою повідомив, що станеться це о 9 годині. Сам же дзвінок надійшов о 8:15.

До міської ради одразу прибули екстренні служби. Приміщення перевірили вибухотехніки та кінологи. На щастя, жодних надзвичайних ситуацій не трапилось.



Ще одне повідомлення, однак про те, що горітиме будівля Національного банку на Грушевського у Тернополі, отримали чергові в управлінні ДСНС України в області о 8:30. Тут також відреагували миттєво. Будівлю обстежили на наявність небезпечних пристроїв та речовин. Однак повідомлення також виявилось неправдивим.

Читайте також

Друга серія боїв за Тернопільську міськраду закінчилася безрезультатно, зате урізноманітнилися замінуванням (Фоторепортаж)

Особу «жартівника» втановлюють та обіцяють покарати. Також правоохоронці охоронятимуть громадську безпеку під час сесії міської ради.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: