З’ясувалося, що причетним до цього може бути 36-річний росіянин. Чоловік раніше сидів за побиття людей у виправній колонії Миколаївщини, вийшов на волю у 2010-ому. З того часу мандрував Україною.

14 квітня він прибув зі своєю співмешканкою до Тернополя. Жінка пішла шукати квартиру, а він залишився на автовокзалі. Там познайомився з чоловіком із села Бурдяківці. Чоловіки перехилили чарчину, згодом вирішили «відпочити» на природі. Як далі розгорталися події, що призвели до трагедії, поліцейські ще з’ясовують.



Читайте також

Експерти Швеції також підтвердили справжність телефонних переговорів за участю Дубинського, які після збиття МН-17 оприлюднив Наливайченко

Росіянин стверджує, що побив товариша лише за те, що той не хотів його відпускати і наполягав, аби разом їхати на Борщівщину. Те, що в нього знайшли мобільний телефон і два золотих персні, пояснює, що мовляв, взяв без спротиву селянина. Ювелірні прикраси злодій продав за дві тисячі гривень, а мобільний залишив собі.

— Чоловікові оголошено підозру за ч.1 ст. 187 ККУ — розбійний напад — та ч. 1 ст. 119 ККУ — вбивство з необережності. Його взято під варту, триває досудове розслідування, — розповів заступник начальника відділу СУ ГУНП в Тернопільській області Віталій Пушкар.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: