Протягом трьох днів з 6 по 9 травня тернополян навчатимуть розрізняти смаки особливого пива, яке називають крафтовим. Таке звання надають напою, який дбайливо виготовлюють пивовари на своїх невеличких пивоварнях. Якщо кожна господиня готує борщ по особливому, то і пиво варять також по різному. Пивовари, навіть, готові поділитися секретами пивокрафту з гостями, які завітають в дружню ресторацію “Мамонт” ціми вихідними. У суботу 6 травня Влодко Ярема зі “Старої пивниці” о 18 годині розкаже про ель, у вівторок 9 травня Миколо Смачило, пивоварня “Well BEER” розкаже про лагер також у 18 00.
Один з організаторів події Ігор Леткий розказав, що ресторація до пивних смаколиків підготувала кулінарні сюрпризи, які неодмінно сподобаються усім, хто завітає на бокал свіжого пива. Сортів буде багато, тому варто спланувати свої візити заздалегідь.
Перегляньте також:
- За рік Тернопільські поліцейські відшукали 199 зниклих дітей
- Свічка пам’яті: Чому важливо вшановувати жертв Голодомору
Попереду у тернополян ще і п ивний фестиваль “Фон Вакано Крафт Фест” , що відбудеться 13-14 травня на території Козацького острівка, але смакувати пиво можна розпочинати вже сьогодні.