У поліції розповіли деталі аварії за участю ректора тернопільського вишу

Опубліковано:
5 Травня, 2017 о 09:43

За попередньою інформацією, водій позашляховика виїжджав з другорядної дороги на головну і не переконавшись у безпеці руху, врізався у легківку. Після удару джип не зупинився, а продовжив рух. Спинився десь за кілометр від місця аварії.

Очевидці ДТП викликали патрульних. Виїжджала на місце аварії і слідчо-оперативна група. Начальник Тернопільського відділення поліції Віктор Волощук каже, що на момент прибуття поліцейських ГУНП водіїв уже не було ні в автомобілі Land Rover, ні в Opel. Тому інформації про стан здоров’я кермувальників даних транспортних засобів правоохоронці коментувати не можуть, – пише Галас.



Читайте також

Ректор тернопільського університету вчинив ДТП і втік? (Фото, відео)

Слідчі встановили власників авто, але на телефонні дзвінки ті не відповідають.

Наразі оперативники з’ясовують хто був за кермом в одній та другій автівках. Тривають слідчі дії, авто перегнали на арештмайданчик.

Водій Land Rover відповідатиме перед законом відповідно до статей кодексу про адмінправопорушення – 124-ї – порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та 122 – залишення місця дорожньо-транспортної пригоди, пише “Досьє 102”.

За повідомленням ЗМІ, за кермом міг бути ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий.

null

 Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: