У Бережанах ліквідують протитуберкульозну лікарню

Опубліковано:
1 Травня, 2017 о 08:13

Диспансер у Бережанах та лікарню у Заліщиках перетворять на поліклінічні відділення Тернопільського обласного протитуберкульозного диспансеру. Проект рішення про реорганізацію установ планують винести на розгляд депутатів облради на наступну сесію.

Відповідно до документу, в області ліквідують дві юридичні особи «Бережанський обласний протитуберкульозний диспансер» та «Заліщицьку обласну протитуберкульозну лікарню» шляхом їх приєднання до Тернопільського обласного протитуберкульозного диспансеру в якості диспансерно-поліклінічних відділень (без стаціонару).



При закладах будуть створені ліквідаційні комісії.

Необхідність реорганізації закладів пояснюють зменшенням кількості пацієнтів та неефективним використанням наявних ресурсів – приміщень та фінансів, пише БізнесКомпаньйон.

Варто заначити, що впродовж останніх кількох років мережа закладів фтизіатрії в області зазнала суттєвих змін. Зокрема, Тернопільську обласну протитуберкульозну лікарню села Плотича було реорганізовано у хоспіс. У Яблунівському протитуберкульозному санаторії ліквідували школу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: