26 та 27 квітня у Тернополі буде припинене водопостачання. Про це повідомили в міській раді. Води не буде у зв’язку з плановим промиванням водопровідних мереж. 

Водопостачання буде припинено у мікрорайонах «Пронятин», «Кутківці», «Дружба», «Східний», «БАМ», «Аляска», «Сонячний», «Березовиця» та у довколишніх селах.



 З 27 квітня в окремих частинах мікрорайонів може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, тому вона буде непридатною для вживання в питних цілях чи для приготування їжі.

З пониженим тиском вода подаватиметься у помешкання жителів вулиць Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Стадникової, Чернівецька. Сонячна, Новосонячна, Дівоча, Малишка, Клінічна.

З водою залишаться мешканці центральної частини міста, мікрорайонів «Новий світ» і «Старий парк», вулиці Текстильна, 2-22 та Поліська (промислова зона), а також проспект Злуки, 1-25 (непарна сторона).

Повністю водопостачання буде відновлене вранці, 28 квітня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: