На бульварі Петлюри відкрили 4-ту поліцейську станцію

Опубліковано:
19 Квітня, 2017 о 13:43

У Тернополі відкрили четверту поліцейську станцію. У приміщенні, за кошти міського бюджету, проведено ремонт, перекрито дах, закуплено нові меблі, сейфи та комп’ютери.

Правоохоронці, які там працюватимуть, будуть приймати заяви, скарги, виїжджатимуть на місце події, проводитимуть профілактичну роботу та надаватимуть інші поліцейські послуги. Працюватиме станція цілодобово.



Читайте також

Поки тернополянка святкувала Великдень, її дітей з замкненої квартири визволяли поліцейські (Фото)

«Відкриття поліцейських станцій – це найкращий приклад співпраці правоохоронних органів та міської ради, адже у місті діє програма «Безпечне місто», яка передбачає фінансову, технічну та матеріальну підтримку правоохоронних органів для того, щоб наше місто було максимально безпечним, – каже Сергій Надал. – Зазначу, що у планах міської ради – проведення додаткового благоустрою пішохідної та проїжджої частини біля цієї поліцейської станції, щоб створити комфортні умови працівникам».

Нагадаємо, що у Тернополі також працюють поліцейські станції на вулиці Дружби, 7, на залізничному вокзалі та ринку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: