Зірки «Реалу» грали футбол з дітьми на Тернопільщині

Опубліковано:
18 Квітня, 2017 о 18:43

Передати пас легенді іспанського футболу на Великодні свята мали нагоду діти з Тернопільщини. Майстер-класи у футбольній майстерності для них проводили екс-гравці «Реал Мадриду», які вперше завітали в Західну Україну, – пише БезТабу.

Протягом 17-18 квітня в Тернопільській області гостюють зірки іспанського ФК «Реал» Франсіско Павон та Іван Перес. Футболісти приїхали на запрошення нового голови обласної Федерації футболу, народного депутата Тараса Юрика. У перший день візиту іспанці провели майстер-класи для майбутніх професіоналів цієї гри на стадіонах Збаража та Великогаївської громади. А у вівторок навчатимуть футбольним тонкощам дітлахів у Чорткові та Зборові



За словами голови обласної Федерації Тараса Юрика, це лише початок змін у футбольному житті краю. Далі в планах не тільки запрошувати професіоналів вищого рівня, а й організувати школу футболу, завдяки чому у області  виростатимуть аси улюбленого спорту мільйонів людей. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: