Ольга Вінницька – дипломований стиліст-шопер у Тернополі

Опубліковано:
15 Квітня, 2017 о 16:43

Ольга Вінницька, юрист за фахом, знає як перевтілити людей без пластичних операцій.

Випадково натрапивши на оголошення про курси, Ольга подала заявку і вирушила на навчання до Школи-шопера у Києві, де здобула диплом стиліста-шопера (шопер – від анг. shopрing – покупка), – пише doba.te.ua



Перші клієнти Ольги – її подруги. З ними стиліст часто їздить до Львова за створенням нових образів.

У повсякденному житті Ольга вибирає прості речі, але завжди доповнює образ яскравим взуттям, аксесуарами, гарною зачіскою.

Читайте також

В соціальних мережах ажіотаж: На святкуванні Дня Тернополя була харизматична Ольга Полякова?

Багато стилістів на зорі своєї кар’єри одягалися у секонд хендах. Ольга каже, що легко може піти в “Єврошоп”, для неї це не табу, навпаки, іноді там можна віднайти набагато кращий вибір стилів, кольорів, брендів, ніж у торгових центрах.

Дівчина розповідає, що кожна людина сама знає свої недоліки, але часто ми забуваємо і про власні переваги, які треба підкреслювати.

Працює стиліст з клієнтом індивідуально. Каже, що легко тоді, коли клієнт готовий змінюватися, коли двоє «на одній хвилі». Важко, коли є чітка позиція, наполягання на тому, що йому пасує, а що ні. У таких випадках Ольга поєднує обидва варіанти, показує у котрому наряді людина виглядає краще. Нещодавно стиліст працювала з чоловіками. Як виявилося, вони – ідеальні клієнти.

“Здається, жінки не навчилися адекватно сприймати своє тіло, яке дав Бог. Нам легше одягнути на себе що-небудь. Я ще зі школи пам’ятаю шоу з перевтіленнями, коли жінка з сірої мишки ставала прекрасною леді, а бойова дівчина – тендітною красунею. Людині не робили операцію, а лише показали її красу і підказали як нею користуватися”, – розповідає Ольга Вінницька.

 Фото: doba.te.ua

 

 Фото: doba.te.ua

 

 Фото: doba.te.ua

 

 Фото: doba.te.ua

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: