На Тернопільщині стрімко зростає кількість вакансій для безробітних

Опубліковано:
13 Квітня, 2017 о 17:13

Ситуація на ринку праці Тернопільщини стабілізувалася. У січні-березні, порівняно з відповідним періодом минулого року, у два з половиною рази менше роботодавців повідомили про вивільнення працівників.

Протягом трьох перших місяців року, порівняно з аналогічним періодом минулого року, наполовину збільшилась кількість роботодавців, які шукають працівників через місцеві центри зайнятості. Кількість вакансій зросла на 42%. Безробітним пропонували 2930 вакансій, з них, 1858  – для  робітників, 840 для службовців та 232 для осіб, які не потребують спеціальної підготовки.  



На 1 квітня на обліку в центрах зайнятості Тернопілля перебувало майже 12 тисяч безробітних, серед них більшість – жінки. Допомогу по безробіттю виплатили більш як 10 тисячам безробітних. Її розмір з початку року зріс  майже на 6 % і становить понад 1870 гривень. Про це повідомляють в Тернопільському обласному центрі зайнятості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: