Стало відомо, як рекетири катували відомого підприємця з Тернопільщини

Опубліковано:
10 Квітня, 2017 о 19:43

Резонансний напад на помешкання екс-керівника Держрезерву та близького товариша Віктора Ющенка Богдана Федорчука досі перебуває в полі зору місцевих та центральних ЗМІ.

Для пошуку злочинців, які в ніч з 3 на 4 квітня увірвались в помешкання підприємця на Борщівщині, що знаходиться поруч з його родинним готелем «Затишок», сформовано спеціальну групу з правоохоронців.



Читайте також

У Борщові жорстоко побили і пограбували місцевого підприємця

Як передає “Галас”, видання “Звістка” відкриває жахливі подробиці катувань, до яких вдались рекетири. За словами медиків Борщівської райлікарні про жорстокість злочинців свідчать різного роду травми, опіки та закрита черепно-мозкова травма. За інформацією видання, щоб вибити з господаря будинку інформацію, де він ховає гроші, нападники не тільки лупцювали і погрожували розправою, а й застосовували варварські методи катування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: