За недостовірні дані у e-декларації чиновнику прийдеться відповісти перед Законом

Опубліковано:
6 Квітня, 2017 о 15:13

Лановецьким відділом Кременецької місцевої прокуратури виявлено факт подання начальником  відділу Держгеокадастру у Лановецькому районі Тернопільської області  завідомо недостовірних відомостей у декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік.

Встановлено, що начальник відділу Держгеокадастру у Лановецькому районі Тернопільської області,  вніс у декларацію  недостовірні дані  про  наявні  у нього на праві власності об’єкти нерухомості, вказавши не все майно. Злочин викрито спільно з міжрайонним відділом №3 Управління захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.



Розпочато досудове розслідування за статтею 366-1 Кримінального кодексу України (Декларування недостовірної інформації). Слідство триває.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: